Bericht aan onze bruidsparen in deze moeilijke tijd!!!

Maanden soms jaren planning en voorpret gingen vooraf .... voorjaar 2020 zouden vele hun liefde bezegelen en wij als leverancier hadden een bomvolle agenda om onze bruidsparen hun droomdag te kunnen geven!!!

 

Wat leven wij enorm met alle gedupeerde bruidsparen mee in deze moeilijke periode!!!

 

Inmiddels hebben wij contact gehad met onze bruidsparen die in mei zouden gaan trouwen, per mail en met vele ook telefonisch.

 

Wij vinden het echt hartverwarmend te merken dat er zo’n wederzijds respect, begrip en medeleven is en dat ondanks deze enorme ramp voor de paren zelf, zij er alles aan willen doen om ook voor ons als leverancier het leed dragelijk te maken.  

 

Het belangrijkste voor nu.... blijf allemaal gezond en hoewel er een dikke pijnlijke streep moet door jullie trouwdatum, gaat er geen streep door jullie liefde voor elkaar.

 

Tot slot: Doe alles op jullie manier en op jullie tempo want het is en blijft jullie dag! Zodra de nieuwe datum van jullie huwelijk bekend is, zullen wij deze dan ook meteen veilig stellen en staan wij klaar om alsnog het door jullie gekozen ontwerp uit te voeren en op die manier onze bijdrage te leveren aan jullie droomdag!!!

 

TIP: Ga bij het kiezen van een nieuwe datum in overleg met jullie locatie en fotograaf en bedenk daarbij AUB dat een winterwedding ook écht heel mooi en juist heel gezellig is.... met fakkels en lampjes, ik hou er van!

CYMERA_20200316_184522 CYMERA_20200316_184522