Taartplateau's onmisbaar voor een bruidstaart!!!

Een bruidstaart moet lekker zijn, moet er onvergetelijk uitzien maar moet ook op een perfecte manier gepresenteerd worden. Een mooie taart op een wegwerp plateau of zomaar een lelijk bord doet absoluut afbreuk aan de uitstraling.

 

Tegenwoordig willen veel paren een boomstronk onder hun bruidstaart, logisch, dit past nu perfect in het plaatje van veel bruiloften.

Maar nog steeds op nummer 1 staat een mooie sierlijke voet, deze zorgt niet alleen voor een perfecte uitstraling maar zorgt er ook voor dat de taart nog groter en hoger lijkt dan deze al is.

 

Maar waar haal je zo’n gaaf plateau? Deze vraag krijgen wij regelmatig aangezien het nog best lastig is om een passende voet te vinden. Het is immers wel heel belangrijk dat deze behalve mooi sierlijk ook echt het gewicht van de bruidstaart goed kan dragen en niet gammel is zodat het bruidspaar zorgeloos de taart kan aansnijden.

 

Wij bestellen al jaren onze plateau’s bij “Jan en Juup”, een hele complete woonwinkel met een mooi aanbod aan mooie professionele taartplateau’s die ook nog eens goed betaalbaar zijn.

Kijk maar eens op hun website: www.janenjuup.nl (https://www.janenjuup.nl/woonaccessoires/keuken/brocante-taartplateaus)

IMG_8907_resize IMG_8907_resize
IMG_8574_resize(1) IMG_8574_resize(1)
IMG_8459_resize IMG_8459_resize
IMG_8246_resize IMG_8246_resize