TaartToppers...

 

TAARTTOPPERS....

 

Een taarttopper is meestal onmisbaar voor een mooie afwerking van een bruidstaart.

 

Veel bruidsparen werken met verse of handgemaakte bloemen op hun bruidstaart en willen deze niet alleen op de lagen verwerken, maar ook aan de bovenzijde van de taart.

Verder is, zeker gezien het feit dat vintage zo enorm HOT is op dit moment, de Mr & Mrs topper erg in trek. Zowel in het zwart, het wit of zelfs in goud en zilver is dit een hele mooie verrijking van jullie droomtaart.

 

Maar denk nu alsjeblieft niet dat een bruidspaar van keramiek niet meer kan op julie bruidstaart.... dit is namelijk zeker wel het geval.

 

Inderdaad.... een plastic bruidspaar op een rond voetje met een stoffe kantje eromheen kan gelukkig niet meer op een droomtaart, maar wanneer je een bruidspaar bovenop je bruidstaart zou willen kan dit juist heel stijlvol, mooi en persoonlijk zijn.

 

TaartenDroom heeft in haar atelier een leuk aanbod aan toppers... maar heel vaak vinden bruidsparen het juist enorm leuk om voordat ze de taart komen ontwerpen zelf al een topper uit te zoeken die helemaal is afgestemd op henzelf als bruidspaar en op hun trouwdag.

 

Zo was er laatst een lief bruidspaar bij TaartenDroom dat met een bootje over het water naar een eilandje zal gaan varen om daar de bruidstaart van hun dromen aan te snijden. De bijgaande topper was daarom op hun lijf geschreven en is behalve erg passend ook enorm mooi en stijlvol.

 

Zijn jullie ook op zoek naar zo’n gave topper... echt iets aparts en moois?

 

Kijk dan eens op www.trouwartikelen.nl (http://www.trouwartikelen.nl). Hier zullen jullie zeker een taarttopper vinden die jullie bruidstaart helemaal af zal maken.

 

Een zoete groet, 

Peggy

TaartenDroom

 

Boot topper Boot topper