Home Sweet Home...

 

EEN NIEUWE TROUWLOCATIE

 

Samenwerken met mooie, sfeervolle en betrouwbare locaties is natuurlijk de wens van elke leverancier. Zo’n samenwerking is echter niet iets dat je kunt afdwingen.... het is iets dat moet groeien en dat je door het leveren van kwaliteit kunt verdienen.

 

Wij zijn daarom ook heel blij dat er wederom een geweldige locatie is die TaartenDroom omarmt. Een prachtige locatie die graag met ons wil samenwerken om werkelijk een DROOM-dag te realiseren voor hun bruidsparen.

 

Deze toplocatie is gehuisvest in een laat 19e eeuws gebouw, midden in het centrum van het historische Helmond..... Een echte aanrader!

 

Wat is er nu fijner dan bruidstaarten te leveren in je eigen stad! Het 4-sterren businesshotel West-Ende (http://www.goldentulipwestende.nl/nl) is een heel mooie locatie voor het vieren van jullie trouwdag en beschikt tevens over ontzettend mooie en romantische bruidssuites!!!

 

Daarnaast beschikt West-Ende ook over de locaties ”Nobis” (http://www.nobis.nl)  in Asten en ”Plein Vijf” (http://www.pleinvijf.nl) in Deurne waar je tevens terecht kunt voor een compleet verzorgde feestdag!!!

 

TaartenDroom ziet er naar uit op deze locaties te mogen leveren en is erg blij met deze samenwerking!!!

 

Een zoete groet, 
Peggy

TaartenDroom

 

Samenwerking Samenwerking