Weddingshoot

 

WEER EEN WEDDINGSHOOT

 

Regelmatig wordt TaartenDroom gevraagd een stijlvolle bruidstaart te maken voor een weddingshoot.

 

Veel bedrijven zijn bij zo’n shoot betrokken: visagiste, styliste, kapper, juwelier, bloemist, bruidskleding, trouwlocatie, modellen en natuurlijk de fotograaf, die het allemaal op de gevoelige plaat vast gaat leggen.

 

De organisator bepaalt de sfeer/stijl/kleur van de shoot en uitstraling die de taart moet hebben, vaak krijg ik zelfs afbeeldingen van taarten die passend zijn in deze shoot. Daar probeer ik me uiteraard zoveel mogelijk aan te houden, hoewel ik niets precies namaak en altijd mijn eigen draai geef aan creaties.

 

Omdat er altijd al veel personen aanwezig zijn op een weddingshoot en we elkaar zeker niet in de weg willen lopen geef ik de fotograaf helemaal de vrije hand en ben ik niet eens aanwezig tijdens de shoot.... ik lever de bruidstaart netjes af en laat het geheel over aan de professional.

 

Enkele weken geleden heeft TaartenDroom weer meegedaan aan zo’n weddingshoot, en ook hiervoor hebben wij een bruidstaart gemaakt in de style naar wens! Daarvan zijn mooie foto’s gemaakt die zelfs gebruikt zijn voor de nieuwste bruidstaarten-flyer die we hebben laten maken.

 

TaartenDroom bedankt Marielle Kokke (https://mariellekokkefotografie.wordpress.com) voor de mooie foto’s...

 

Een zoete groet,

Peggy

TaartenDroom

 

TaartenDroom Flyer TaartenDroom Flyer