Sweet table.... helemaal HOT!

 

SWEET TABLE

 

De sweet table is helemaal in opkomst. Een ”zoete tafel” heeft meestal een bruidstaart in het midden voor het onmisbare aansnijmoment met daaromheen allerlei lekkernijen en zoetigheden in dezelfde kleur en stijl....

 

Ook hiervoor kun je bij TaartenDroom terecht!!!

 

Je kunt op twee manieren vorm geven aan een sweet table: low budget of the whole package!!!

 

Bij een sweet table komt veel kijken, alles moet kloppen. Dit wordt makkelijker gemaakt door de ruime keus aan materialen op websites speciaal voor sweet tables. Maar ook bij bijvoorbeeld de Action, Xenos of andere voordelige winkels kun je op een veel goedkopere manier een heel gave tafeldecoratie bij elkaar verzamelen.

 

Ben jij een bruid die graag de touwtjes zelf in handen heeft?...... Hoe leuk is het dan om in de maanden voorafgaand aan jullie bruiloft zelf de decoratie bijeen te verzamelen! 

 

Natuurlijk moet je dit op je huwelijksdag los kunnen laten en geef je een goede vriendin de opdracht om aan de hand van jouw schets en jouw decoraties een tafel op te bouwen zodat TaartenDroom alleen de zoetigheden aanlevert. De creatieve bruid zal hier enorm veel plezier aan beleven en bespaart op deze manier ook nog eens geld.

 

Natuurlijk kan TaartenDroom ook de complete tafel verzorgen, zowel de lekkernijen als de schalen en potten en de gehele aankleding. Daar hangt natuurlijk wel een extra prijskaartje aan vast.

 

Hoe jullie het ook willen, een gave bruidstaart of een complete sweet table.... jullie zijn altijd welkom in het atelier van TaartenDroom voor het ontwerpen van al dit lekkers wat jullie dag nog onvergetelijker zal maken!

 

Een zoete groet, 

Peggy

TaartenDroom

 

sweettable groen zalm (2) sweettable groen zalm (2)
sweettable groen zalm sweettable groen zalm