Een nieuwe TOP feestlocatie in Helmond!

Schitterende gloednieuwe zalen, vele mogelijkheden om jullie dag helemaal af te stemmen op JULLIE wensen, van receptie tot complete feestavond, met kleinere gemoedelijke zalen voor een bescheiden gezelschap tot MEGA feestzaal voor honderden mensen, een chique diner of heerlijke bourgondische BBQ op het buitenterras, romantisch samen verblijven in een luxe hotelkamer of heel de familie laten overnachten???... echt bijna alles is mogelijk op deze geweldige nieuwe feestlocatie in Helmond.

 

Wij hebben het over Fitland aan de Scheepsboulevard in Helmond. We wisten al dat deze locatie beschikt over een zeer fraai Hampshire hotel, een super de luxe Wellness resort, een mooi restaurant, bowlingcenter en nog veel meer, maar nu gaan zij zich ook volledig richten op de bruidsparen in Brabant. Wij zijn enorm enthousiast na het zien van al het moois en de vele mogelijkheden.

 

Vanzelfsprekend maken wij dan ook vol trots bekend dat wij uitzien naar een geweldige samenwerking met deze locatie zodat wij ook hier weer veel bruidsparen blij mogen maken met een overheerlijke en onweerstaanbare bruidstaart die helemaal is afgestemd op de trouwdag.

 

Nieuwsgierig geworden naar deze locatie, vraag gerust een rondleiding aan.

Neem voor meer informatie contact op: eventshelmond@fitland.nl (mailto:eventshelmond@fitland.nl) / 0492 870050

Hampshire Helmond Hampshire Helmond